Massage Skellefteå

Jag vill erbjuda mina kunder det bästa av två världar och därför erbjuder jag högkvalitativa massagebehandlingar och professionella redovisningstjänster. Jag strävar efter att erbjuda en hög nivå av service och tillmötesgående, och jag arbetar alltid för att uppfylla mina kunders behov på bästa möjliga sätt.

Massage Skellefteå

Jag är en erfaren massör på Bomans Massage & Redovisning AB och jag erbjuder en rad olika massagebehandlingar för att hjälpa dig att lindra stress och spänningar i kroppen. Jag är engagerad i att ge mina kunder konkurrenskraftiga priser för mina tjänster.

Om du behöver hjälp med massage i Skellefteå, tveka inte att kontakta mig på Bomans Massage & Redovisning AB idag. Jag är redo att hjälpa dig att lindra din stress och spänning och förbättra ditt välbefinnande.

Massage Skellefteå

Våra tjänster

Förutom massage erbjuder jag även redovisning för företag. Jag tar hand om allt från bokföring till bokslut, momsredovisning och årsredovisningar. Jag förstår vikten av noggrannhet och tillförlitlighet när det gäller redovisning och därför arbetar jag hårt för att säkerställa att mina kunder alltid har den information de behöver.

Massage

Min klassiska massage är en tidlös och beprövad teknik som är utformad för att lindra muskelsmärta och spänningar, minska stress och att öka blodcirkulationen i kroppen.

Redovisning

Jag är en erfaren och professionell redovisningsspecialist som är välutbildad inom området och kan hjälpa dig med allt från bokföring och momsredovisning till årsredovisningar och deklarationer.

Få offert

Fyll i uppgifterna nedan så återkommer jag med en kostnadsfri offert!

Kontaktformulär ljusttema
Bomans Massage & Redovisning AB
072-723 21 55
NYGATAN 2, 934 31 Kåge

Välkommen att kontakta oss

Om du har frågor om våra tjänster eller vill boka en behandling eller en redovisningskonsultation, är du välkommen att kontakta mig.